the day by day gospel singers

Lisa del Bo met The Day by Day Gospel Singers in VTM's Vlaamse Tien op 27 november 2010

The Day by Day Gospel Singers zijn een authentiek, meerstemmig gospelkoor uit Begijnendijk bij Aarschot. Bijna wekelijks geven ze concerten, luisteren culturele evenementen op of verzorgen ze het muzikale deel van een privé-viering.

Alle koorleden delen een bijzondere, warme passie voor pure black gospel en aloude negrospirituals. Ze houden ook erg van de traditionals, moderne gospel, motown en filmhits in hun repertoire.

De liedjes worden gewoonlijk gebracht met 4 of 5 leadsingers op het podium, bijgestaan door 4 tot 8 koorzangers. De begeleidingsmuziek wordt gespeeld op originele instrumenten waarbij de digitale backing track techniek gebruikt wordt.

The Day by Day Gospel Singers treden altijd op in authentieke wijnrode gospel choir robes. Voor de groep is het hun handelsmerk geworden, en voor de toeschouwer maakt dit de gospelervaring helemaal compleet!

Frontman en artistiek leider Patrick van Steenis is er op uit om samen met “zijn” Singers een weergaloos succes te maken van het Autumn Event concert, voor Lions Club Kontich gebracht op 5 oktober aanstaande.

Hun stijl en doel is steeds “to bring back memories” door iedere gospelhit, motownclassic en filmtrack met passie en overtuiging te vertolken. Bij hen juich je met Joyful joyful, Ain’t no mountain high enough en Oh happy day! Mijmer je bij Imagine, You raise me up en It’s oh so quiet. En pink je een traantje weg bij If I needed you, Shallow, Hallelujah, To make you feel my love of één van de meer dan 1.000 andere nummers in hun repertoire.

See you there...

Huwelijksviering in Damme