Get ready to dance, sip, and enjoy the sunset at our Sunset Soirée event!

Ga op 29 juni met ons mee voor een avond vol muziek, dans en goede vibes terwijl we samen de zon zien ondergaan.
Maak je klaar om te genieten van heerlijk eten en drinken terwijl je je mengt met oude en nieuwe vrienden.
Mis deze kans niet om onvergetelijke herinneringen te creëren onder de prachtige zonsondergang. We trekken de avond op gang met live muziek van Dinner At Nine en nadien neemt DJ Tapies het over tot in de vroege uurtjes..
Tickets verkrijgbaar via eventbrite.
  • Sunset Soirée dance party incl. 2 drinks om 21u: 20€
  • Sunset Soirée BBQ vanaf 18u en nadien dance party: 75€

👉  Tot op zaterdag 29 juni 2024 om 18:00u !
Het Halfdiep, Duffelsesteenweg 145, Kontich 👈

Wij zien jullie graag daar. Tot dan!
Lions Club Kontich Zuidrand

De volledige opbrengst van deze fantastische avond gaat naar 'Zonnekamp'. Zonnekamp is een vereniging die elke jaar een 10-daagse zomervakantie organiseert voor personen met een fysieke en/of mentale beperking. Deze vakantie zal dit jaar doorgaan begin augustus in Schoten.

www.zonnekamp.be

Verhoog de zichtbaarheid van je onderneming door een Lions Club Kontich activiteit te sponsoren.

De nodige informatie en het aanmelddocument vind je hier.

Event noteren in mijn