Verkoop van Noorse zalm

Voor het eindejaar 2020 verkoopt Lions Club Kontich verse zalm van hoge kwaliteit. Dit is een corona-veilige benefietactie ten voordele van onze sociale doelen. De zalm wordt rechtstreeks geïmporteerd vanuit Noorwegen en komt medio december in België aan. Door zijn uitstekende kwaliteit kan je deze zalm beslist als voorgerecht serveren bij al je komende feesten. Hij past voorzeker ook perfect als eindejaarsgeschenk 2020. Succes verzekerd!

De sneetjes worden (vers) vacuüm verpakt en zijn bij aankomst zeker nog 5 weken te bewaren in de koelkast. Het product kan eventueel ook ingevroren worden.

De zalm kan geleverd worden in 3 mogelijke verpakkingen :

+/- 1kg gerookte zalm

½ kg gerookte zalm

½ kg graved lax

De volledige opbrengst gaat naar onze sociale doelen: hier een overzicht

Bestellingen kunnen tot medio november doorgegeven worden via een lid van de Lions Club of rechtstreeks per email aan sponsoringlionskontich@gmail.com. De bestelbon vindt je hier.

Dank om vooraf te betalen, bij bestelling.