Verkoop van Noorse zalm

Na het succes van voorbije jaren verkoopt Lions Club Kontich opnieuw verse zalm van hoge kwaliteit voor het eindejaar 2022. De zalm wordt rechtstreeks geïmporteerd vanuit Noorwegen en komt medio december in België aan. Door zijn uitstekende kwaliteit kan je deze zalm beslist als voorgerecht serveren bij al je komende feesten. Hij past ook perfect als eindejaarsgeschenk 2022. Succes verzekerd!

De sneetjes worden (vers) vacuüm verpakt en zijn bij aankomst zeker nog 5 weken te bewaren in de koelkast. Het product kan eventueel ook ingevroren worden.

De zalm wordt geleverd in 3 mogelijke verpakkingen :

+/- 1kg gerookte zalm

½ kg gerookte zalm

½ kg graved lax

Verder biedt de Club ook de mogelijkheid om de heerlijke gin “Amical” die door leden van de Lions Club Kontich gecreëerd werd aan te schaffen. Deze gin heeft een toets van citrus maar met florale en kruidige accenten.

Hij is de perfecte compagnon bij een heerlijke zalmschotel.

De volledige opbrengst gaat naar onze sociale doelen: hier een overzicht

Bestellingen kunnen tot eind november 2022 doorgegeven worden via een lid van Lions Club Kontich of rechtstreeks per email aan sponsoringlionskontich@gmail.com. De bestelbon vindt je hier.

Dank om vooraf te betalen, bij bestelling.